Hotel Transit
EnglishRomanian

Politica de protecție a datelor

Politica de protecție a datelor

SC INTERTOUR TRANSIT SRL – HOTEL TRANSIT ORADEA își ia angajamentul ferm sa prelucreze in siguranța deplina datele cu caracter personal. Respectam caracterul personal al datelor specifice cu care ajungem sa interactionam. Acest angajament descrie toate practicile noastre organizationale privind prelucrarea datelor, dar si optiunile asupra modului in care datele personale sunt procesate.

Acest capitol contine informatii importante despre drepturile dvs. la confidentialitatea datelor furnizate.
Cititi-l cu atentie pentru a intelege modul in care folosim datele dvs. personale. Putem actualiza aceasta politica din cand in cand, in cazul modificarilor mici chiar si fara notificare, asa ca va rugam sa o verificati in mod regulat.

Furnizarea datelor dvs. personale catre noi este voluntara. Cu toate acestea, fara a ne furniza datele personale, nu vom putea opera rezervarile de  cazare, astfel furnizarea datelor dvs este esentiale pentru o colaborare. Precizam ca IN ORICE MOMENT PUTETI SOLICITA STERGEREA DATELOR DVS PERSOANLE IAR NOI VOM OPERA SOLICITAREA IMEDIAT. Acceptul dvs de a colabora implica  raspunsul si accesptul dvs de a prelucra datele dvs personale astfel:

HOTEL TANSIT este inregistrata ca operator a datelor cu caracter personal.
Conform cerintelor Regulamentului UE 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal, SC INTERTOUR TRANSIT SRL -HOTEL TRANSIT ORADEA are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

Pentru a va putea oferi serviciile solicitate ,colectam informatii despre dumneavoastra:
Informatii furnizate direct de catre dumneavoastra , dupa cum urmeaza :
– datele dvs. personale pentru a putea efectua o rezervare in unitatea noastra sau ,  atunci cand ne contactati prin telefon/sms, prin e-mail sau postari in mediile de socializare online sau cand ne transferati bani.
Cand vizitati site-ul nostru:
– SC INTERTOUR TRANSIT SRL -HOTEL TRANSIT ORADEA nu trimite spam. Trimitem emailuri doar celor ce ne contacteaza  ori s-au inscris la lista de abonati si respectam decizia celor ce doresc sa se dezaboneze. SC INTERTOUR TRANSIT SRL -HOTEL TRANSIT ORADEA nu cumpara si nu vinde adrese de email.
SC INTERTOUR TRANSIT SRL -HOTEL TRANSIT ORADEA colecteaza, stocheaza si prelucreaza   urmatoarele tipuri de date personale:

-De obicei, va vom pastra numele si datele de contact (numarul de telefon, adresa de e-mail si eventual copie dupa bulletin/pasaport). Cu toate acestea, putem solicita sau inregistra alte informatii acolo unde este cazul si doar daca este relevant.
-Legea aplicabila recunoaste anumite categorii de informatii personale ca fiind sensibile si, prin urmare, necesita mai multa protectie, inclusiv informatii privind starea de sanatate, orientarea sexuala, etnie sau opinii politice. In cazuri limitate, in viitor, exista posibilitatea sa ajungem sa colectam date personale delicate despre dvs. Vom colecta aceste date personale sensibile doar daca exista un motiv clar pentru a face acest lucru; si vom face acest lucru doar cu consimtamantul dvs. explicit.
Putem folosi informatiile dvs. personale pentru:
– A va permite sa utilizati serviciile pe care le oferim;
– A va trimite informatii despre activitatea noastra, initiativele si orice alte informatii (acest lucru nu se va realiza fara acordul dvs.);
– A va oferi serviciile, produsele sau informatiile pe care le-ati solicitat;
– Imbunatatirea experientei de navigare, personalizand interactiunea cu site-ul nostru;
-A gestiona orice plata pe care o efectuati pentru a sprijini activitatea noastra;
-A colecta plati si a trimite declaratii si / sau chitante catre dvs.;
-A gestiona administrarea aplicatiei dvs. de angajare si / sau de voluntariat;
– A ne ocupa de intrebari si reclamatii facute de sau in legatura cu dvs., referitoare la SC INTERTOUR TRANSIT SRL -HOTEL TRANSIT ORADEA in general
– Audit si / sau administrarea conturilor noastre conform prevederilor legale si / sau contractuale.

Analiza de date si audiente
Prin completarea datelor in oricare din formularele de semnare a unei rezervari/contract, initiere a unei rezervari, , utilizatorul declara si accepta ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a SC INTERTOUR TRANSIT SRL -HOTEL TRANSIT ORADEA Astfel, utilizatorul isi da acordul ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate de catre SC INTERTOUR TRANSIT SRL -HOTEL TRANSIT ORADEA
In cazul in care ati oferit consimtamantul adecvat, va vom contacta pe oricare din caile disponibile, atunci cand situatia o impune. In cazul in care ne-ati furnizat adresa dvs. postala, va vom putea contacta prin posta sau servicii de curierat. Va vom contacta prin telefon, sms, servicii de mesagerie online sau prin e-mail, cu comunicari directionate pentru a va informa despre evenimentele sau activitatile pe care le consideram de interes pentru dumneavoastra sau despre activitatea noastra.

Procesarea platilor
Vom furniza datele dvs. procesatorilor de plati numai in masura in care este necesar pentru procesarea acestora. SC INTERTOUR TRANSIT SRL -HOTEL TRANSIT ORADEA nu pastreaza datele de card ale clientilor.
Datele persoanelor minore

Nu procesam fara acordul parintilor  datele nici unei persoane sub varsta de 18 ani. Daca ajungem sa descoperim ca aveti sub 18 ani si informatiile personale sunt inregistrate de SC INTERTOUR TRANSIT SRL -HOTEL TRANSIT ORADEA, vom sterge aceste informatii.

Obligatii legale
Vom dezvalui informatiile dumneavoastra organelor de ancheta sau institutiilor responsabile de aplicarea legii, la cerere, numai atunci cand sunt invocate obligatiile legale ale noastre.

Securitatea datelor personale si accesul la acestea
Ne straduim sa asiguram cele mai avansate solutii tehnice pentru a preveni pierderea, distrugerea, utilizarea incorecta, modificarea, dezvaluirea sau accesul neautorizat la informatiile dvs. personale.
Informatiile dvs. sunt accesibile numai de personal instruit corespunzator.
De asemenea, putem utiliza agentii sau furnizori de servicii acreditati pentru a procesa date in numele nostru.
In cazuri neprevazute de aceasta Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal, si doar daca situatia o va cere, vom impartasi datele dvs. personale doar in urma obtinerii consimtamantului dvs. informat.

Drepturile utilizatorilor
Asa cum ne bazam pe acordul dvs. de a utiliza informatiile dvs. personale, aveti dreptul sa retrageti acest consimtamant in orice moment. Aveti dreptul de a ne cere sa nu mai folosim informatiile dvs. personale sau sa va dezabonati din lista noastra de e-mailuri in orice moment. Eventualele solicitari ale dumneavoastra vor fi transmise catre adresa office@hoteltransit.ro

De asemenea, mai aveti urmatoarele drepturi:
– Dreptul de a fi informat – aveti dreptul sa vi se spuna cum vor fi utilizate informatiile dvs. personale. Aceasta politica, precum si alte articole afisate pe site-ul nostru si in comunicarile noastre, urmaresc sa va ofere o descriere clara si transparenta a modului in care pot fi utilizate informatiile dvs. personale.
– Dreptul de acces – ne puteti scrie pentru a cere confirmarea informatiilor pe care le detinem si pentru a solicita o copie a acestor informatii. Vom procesa cererea dvs. in maxim 30 de zile, cu conditia ca informatiile solicitate sa se inscrie in categoria celor la care aveti acces si doar dupa ce v-am confirmat cu succes identitatea.
– Dreptul de stergere – ne puteti cere sa va stergem informatiile personale din evidentele noastre.
– Dreptul la rectificare – daca credeti ca inregistrarile noastre privind informatiile dvs. personale sunt inexacte, aveti dreptul sa cereti ca aceste inregistrari sa fie actualizate.
– Dreptul de a restrictiona procesarea – aveti dreptul sa cereti ca prelucrarea datelor dvs. personale sa fie restrictionata daca exista motive de ingrijorare privind exactitatea sau utilizarea legitima a acestora.
Dreptul la transferabilitatea datelor – va vom pune la dispozitie, in masura ceruta de Regulamentul general privind protectia datelor (GDPR) informatiile dvs. personale obtinute sub consimtamantul dvs. informat, intr-un format care poate fi citit de masina.

Prelucrarea legala a datelor cu caracter personal
Suntem obligati sa avem unul sau mai multe motive legale pentru a procesa informatiile dvs. personale:

Informatiile personale sunt prelucrate pe baza consimtamantului
Vom cere consimtamantul dvs. pentru a utiliza informatiile pe care ni le-ati pus la dispozitie, pentru a va trimite comunicari electronice( e-mailuri). Vom reveni cu cerinte de extindere a consimtamantului, doar daca va fi cazul in viitor, dar nu vom transfera date sau nu vom pune la dispozitia tertilor date fara a obtine consimtamantul prealabil.

Informatiile personale sunt prelucrate pe baza unei relatii contractuale

Informatiile personale sunt prelucrate pe baza obligatiilor legale
In cazul in care situatia o va cere, vom fi obligati sa procesam informatiile dvs. personale din cauza obligatiilor legale care ne sunt obligatorii.
Informatiile personale sunt prelucrate pe baza unor interese legitime
Legea ne permite colectarea si folosirea informatiilor personale in cazul in care acest lucru este in mod rezonabil necesar desfasurarii activitatii noastre legitime (atata timp cat utilizarea lor este echitabila si nu influenteaza in mod nejustificat drepturile altor persoane).

Stergerea si actualizarea datelor
In general, daca nu este inca necesar pentru scopul pentru care au fost colectate si procesate datele dumneavoastra, le eliminam din evidentele noastre dupa cel mult sase ani de la data la care au fost colectate. Cu toate acestea, vom elimina inainte de termen din inregistrarile noastre informatiile dvs. personale daca nu mai sunt necesare in legatura cu scopul pentru care au fost colectate, daca nu mai avem dreptul sa le procesam sau daca va exercitati dreptul de stergere.
In cazul in care ne cereti sa nu va trimitem emailuri sau alte comunicari electronice, va vom pastra numele pe lista de excludere interna, pentru a va asigura ca nu sunteti contactat din nou.
Daca doriti sa stergem sau sa actualizam datele dumneavoastra pe care le detinem, trimiteti o solicitare clar exprimata la adresa formularului disponibil pe pagina de contact.

Contact
Desi nu este necesar sa numim un Ofiter de Protectia Datelor (DPO) conform dispozitiilor GDPR,  putem  fi contactati prin intermediul formularului disponibil pe pagina de contact si vom opera orice solicitare in acest sens.

Pentru a oferi vizitatorilor o experienţa mai bună de navigare, acest site web folosește cookie-uri. Politica Cookies